АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Zirocco Hammer Jet – компактний універсальний апарат для сушіння поверхонь

Zirocco Hammer Jet вагою 23 кг – це портативна турбінна сушарка. Вона забезпечує сушіння зі швидкістю до 2,5 кілометрів на годину і може бути завжди під рукою для вирішення багатьох завдань у різних галузях промисловості.
Ця машина є ідеальним інструментом у галузях, що потребують сушіння поверхонь на відкритому повітрі. Вона має вбудовану телематику, міцний 4,3-дюймовий дисплей, ефективну і просту концепцію фільтрації та зовнішній акумулятор Makita. Середнє споживання палива становить лише близько 12 літрів на годину (15-25 хвилин роботи на одному паливному баку).
Zirocco Hammer Jet має різні типи насадок – 20, 30, 35 і 50 см – їхні розміри легко замінюються і забезпечують оптимальну продуктивність при виконанні конкретних завдань із сушіння, очищення та обігріву.
Легка та ергономічна конструкція з насадкою Hover Nozzle забезпечує покращену продуктивність сушіння та зручне робоче положення завдяки ефекту зависання насадки.
Машину можна застосовувати для таких задач:
– Нанесення розмітки – сушіння та очищення перед нанесенням розмітки на автостоянках, дорогах, злітно-посадкових смугах та перонах.
– Ремонт тріщин і герметизація швів – сушіння та очищення перед герметизацією.
– Нанесення та зняття стрічки – нагрівання поверхні та клею стрічки для кращої якості та легшого зняття.
– Нанесення преформованих термопластів.
Інтервали обслуговування сушарки складають 100 годин (рекомендується щорічне обслуговування). За таких умов буде забезпечена оптимальна продуктивність і досягнуто очікуваний термін служби турбіни у 1000 годин.

Джерело: zirocco.dk

Поділитися в соцмережах