АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

На Хмельниччині дорожники розпочали ремонт 86-річного мосту

На трасі державного значення Н-25 Городище – Рівне – Старокостянтинів триває ремонт. В рамках проекту дорожники розпочали оновлювати міст через колії поблизу населеного пункту Мокіївці в Шепетівському районі, зведений ще у 1938 році. Про це повідомили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури.
Як розповіли у підрядній компанії, дорожні бригади вже провели роботи з армування зуба берегової опори з попереднім влаштуванням опалубки; заміни матеріалу основи в місцях пучиноутворень, на самій штучній споруді та підходах до неї.
Зараз шляховики відновлюють шви та гідроізолюють їх.
«Шляхопровід через залізницю поблизу Мокіївців має загальну довжину 28 метрів, був зведений ще у 1938 році. Капітально ремонтувався у 1975-му та поточним ремонтом у 2000 та 2018 роках. Як і у більшості штучних споруд на автошляхах загального користування в Україні, строк експлуатації цієї переправи через залізничні колії давно минув, можливості капітально її відновити наразі немає через брак фінансування шляхового господарства та повномасштабну воєнну агресію рф», – розповіли у Службі інфраструктури.
Роботи тривають без зупинки руху транспорту, діють обмеження лише для вантажівок. Тож водіїв просять не нехтувати правилами безпеки та з розумінням ставитись до ускладнень у русі, адже роботи виконуються задля подальшої безпечної та комфортної їзди.

 

Джерело: vsim.ua

Поділитися в соцмережах