АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

На Івано-Франківщині відремонтували 48 тисяч квадратних метрів доріг

Станом на 1 липня на Івано-Франківщині ліквідацію аварійної ямковості локальними картами гарячим асфальтобетоном і пневмо-струменевим методом проведено на 48 тисяч квадратних метрів доріг.
Такі роботи тримають на автошляхах:
– Р-24 Татарів — Кам’янець-Подільський на кільці в с. Шепарівці;
– Р-20 Тязів — Старі Кути в с. Княже та в напрямку до с. Джурів;
– Р-84 Бібрка — Бурштин у с. Негівці, Довгий Войнилів;
– Т-09-05 Делятин — Раківчик у с. Іванівка;
– Т-14-17 Куровичі — Рогатин у с. Руда.
На автошляхах державного значення Прикарпаття також проводять роботи щодо технічних засобів підвищення безпеки дорожнього руху на автошляхах державного значення Прикарпаття.
Цього тижня будуть здійснювати ремонт перильного огородження на мосту через Дністер у м. Галич, що на дорозі Н-09 Мукачево – Львів; ремонт перильного огородження на мосту через Бистрицю Солотвинську у с. Пороги, що на дорозі Р-38 Богородчани – Гута; оновлення розмітки пішохідних переходів на Н-09 Мукачево – Львів у м. Яремче та с. Микуличин; оновлення осьової розмітки на Н-10 Стрий – Мамалига та Н-18 Івано-Франківськ – Тернопіль; для забезпечення видимості дорожніх знаків, бар’єрного огородження і сигнальних стовпчиків проводимо скошування трави на узбіччях та розподільних смугах механізованим методом та обрізку дерев на узбіччях на різних ділянках доріг Н-09 Мукачево – Львів та Н-10 Стрий – Мамалига.
Триває капітальний ремонт мосту в селі Стопчатів на дорозі Татарів – Кам’янець-Подільський.

 

Джерело: facebook.com

Поділитися в соцмережах