АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Рулонний лежачий поліцейський для тимчасового уповільнення руху

Іноді знизити швидкість руху на дорозі потрібно на короткий проміжок часу. Наприклад, для проведення ремонтних робіт. Американська компанія Traffic Safety Warehouse має незвичайне, однак доречне, рішення для такого завдання – рулонні портативні лежачі поліцейські.
Це тимчасове рішення для уповільнення руху транспортних засобів поблизу шкіл, у зонах проведення ремонтних робіт, в екстрених ситуаціях і під час спеціальних заходів. Лежачий поліцейський має майже 3 метри довжини, тож його можна розгорнути через смугу руху, щоб заспокоїти або сповільнити рух.
Рулонний лежачий поліцейський має вантажопідйомність 10 тонн, що дозволяє нерівності витримувати великі навантаження, навіть тракторні причепи. Він виготовлений з міцного литого поліуретанового пластику та має сталеві з’єднувачі між секціями. У нижній частині конструкція має чорний гумовий килимок, який надійно утримує лежачий поліцейський на місці і підходить практично для будь-якої поверхні дороги. Для кращої видимості в темряві по краях поверхні нанесена світловідбивна стрічка високої інтенсивності.
Пристрій можна використовувати практично за будь-яких погодних умов – він витримує діапазон температур від -10оС до +55оС.
Лежачий поліцейський має ручку, завдяки якій його зручно розгортати, і зберігається в компактному чохлі.

 

Джерело: trafficsafetywarehouse.com

Поділитися в соцмережах