AVTODOREXPO

dates will be defined later

В Одесі проводять комплексні ремонти дощоприймачів

В Одесі розпочався комплексний процес очищення вулиць та ремонту дощоприймачів, що здійснюється комунальним підприємством «Міські дороги». З метою виконання цих завдань, фахівці працюють у різних районах міста. Про це повідомляє Департамент міського господарства.
Роботи проводяться за такими адресами: вул. В. Стуса, вул. Космонавтів, вул. І. Рабіна – очищення дощоприймачів, промивка рукавів; Французький бульвар – очищення колекторів; Хаджибейська дорога – очищення канав, лотків.
Нагадаємо, що на трасі Одеса – Рені (м. Бухарест) стартували роботи з влаштування тонкошарового покриття за допомогою технології ЛЕМС (лита емульсійно-мінеральна суміш). Ця технологія призначена для збереження дорожнього покриття та попередження його передчасного руйнування.
4 вересня 2023 року розпочався поточний ремонт покриття на перехресті Люстдорфської дороги та Адміральського проспекту, включаючи трамвайний переїзд.
Раніше повідомлялося, що в Одеській області планують ремонтувати міст та дорогу Ізмаїл – Кілія – Вилкове за понад 163 мільйони гривень. Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області оголосила тендер.

 

Источник: comments.ua

Share on social networks