AVTODOREXPO

dates will be defined later

У Тернополі завершився ремонт об’їзної дороги

дорожное строительствоУ Тернополі завершився ремонт об’їзної дороги, яка є частиною автошляху загального користування М-12 (М-30).
«Об’їзна дорога Тернополя вже повністю оновлена та доступна для проїзду транспорту», – йдеться у повідомленні обласної адміністрації.
Також у місті відкрили проїзд новою дворівневою транспортною розв’язкою в районі Гаївського шляхопроводу. Для руху авто там було облаштовано шість смуг для руху автотранспорту, зовнішнє освітлення, а також ділянки для пішоходів і розворотні майданчики.
«Завдяки будівництву нової дворівневої транспортної розв’язки та ремонту об’їзної дороги зменшилося навантаження та потік транспорту на дорогах, що ведуть із центральної частини Тернополя до вул. Гайової, з автовокзалу та інших вулиць. А оскільки М-3 – це ще й автомобільна дорога міжнародного значення, близько 70% транспорту проїжджає транзитом, цей проект з реконструкції дороги був дуже важливим і масштабним, а обсяг виконаних робіт – колосальний», – констатували в облдержадміністрації.

 

Джерело: cfts.org.ua

Share on social networks