АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Автоматизована машина для укладання конусів

Британська компанія Highways England розробила машину для автоматичного укладання конусів. За даними компанії, працюючи в ручному режимі, дорожні робітники піднімають до шести тонн тільки конусами за зміну.
Конуси є життєво важливими для захисту учасників дорожнього руху та дорожніх робітників під час виконання важливих робіт, але коли на автомагістралі гуркотить рух, робота може бути досить небезпечною. Автоматизовані транспортні засоби покращать безпеку та звільнять двох працівників для інших завдань.
«У Highways England ми завжди шукаємо способи покращити безпеку, тому ми дуже хотіли зробити все можливе, щоб підтримати випробування цих автоматизованих машин, які не лише зменшать потенційний ризик для дорожніх робітників, але й усунуть фізичну шкоду», – каже керівник відділу економії та постійного вдосконалення Highways England Мартін Болт, який керує проектом. – Спостерігати, як ці два транспортні засоби розвиваються від концепції до прототипу, тестування та, зрештою, використання на наших дорогах, є неймовірно корисним, і ми з нетерпінням чекаємо, що обидва будуть регулярно використовуватися для дорожніх робіт».
Конструкція машини дозволяє використовувати її як багатоцільовий транспортний засіб. Він здатен захищати від ударів та розміщувати знаки й конуси. Транспортний засіб використовує стандартні 1-метрові конуси, які укладаються та збираються в безперервному циклі за допомогою обертового ствола. Додаткова функція безпеки захисної подушки пропонує працівникам підвищений захист під час виконання своїх обов’язків. Безперервний рух ствола також дозволяє транспортному засобу постійно рухатися, що ще більше зменшить вплив, з яким стикається наша робоча сила.

 

Джерело: nationalhighways.co.uk

Поділитися в соцмережах