АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Відвідай АВТОДОРЕКСПО та виграй приз!

Міжнародний форум АВТОДОРЕКСПО 2019 встановить новий рекорд за останні п’ять років – за кількістю учасників і масштабами виставкових площ. У експозиції будуть представлені 90 компаній з 8 країн, які представляють на вітчизняному ринку понад 150 брендів обладнання, спецтехніки та матеріалів.
Форум обіцяє багато ділового спілкування, важливих знайомств і море нової інформації та пропонує додати трішки азарту і доброго настрою. Відвідуючи форум, залиште свою візитівку в лототроні та візьміть участь у розіграші призу від організаторів – безоливного компресора Metabo Basic 250. Важливо! Щоб отримати приз, учасник розіграшу має бути присутній на виставці у момент оголошення переможця – 7 листопада о 16.00.

Умови участі
Взяти участь у розіграші можуть особи, які досягли 18 років.
Для участі в розіграші в лототроні необхідно залишити візитну картку з номером мобільного телефону. Залишати більше однієї візитної картки заборонено.
Визначення переможця відбувається шляхом випадкового вибору з лототрона однієї візитної картки.
У розіграші беруть участь усі візитні картки, залишені в лототроні з моменту відкриття виставки 6 листопада і до моменту проведення розіграшу 7 листопада.
Розіграш проводиться 7 листопада о 16.00 на виставці «АВТОДОРЕКСПО» (ВЦ «АККО Інтернешнл», м. Київ, проспект Перемоги, 40-Б).
Щоб отримати приз, учасник розіграшу має бути присутній у момент визначення переможця в зоні проведення розіграшу.
Якщо переможець у момент проведення розіграшу не присутній на виставці, розіграш проводиться повторно.

Поділитися в соцмережах