АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Семінар: Досягнення ідеального дорожнього покриття за допомогою техніки Volvo СЕ

Якісно побудувати дорогу – справа, що потребує професіоналізму. Тут необхідно враховувати безліч факторів – від особливостей матеріалів і техніки до погодних умов. У перший виставковий день АВТОДОРЕКСПО 2019, 6 листопада, о 12.00 розпочнеться семінар «Досягнення ідеального дорожнього покриття за допомогою техніки Volvo СЕ».

На семінарі ви дізнаєтеся, як досягти ідеального дорожнього покриття, використовуючи техніку Volvo СЕ, яка завдяки високій технологічності та правильному налаштуванню демонструє чудовий результат у сфері будівництва доріг. Провідний світовий експерт з улаштування дорожнього покриття Мохамед Джаммул детально розповість про фактори, які безпосередньо впливають на якість укладання дорожнього полотна, про переваги та особливості налаштування асфальтоукладальників Volvo та принципи використання «Системи нівелювання», що дозволить вам за максимального рівня комфорту і безпеки будувати дороги найвищої якості.

Для більшості ідеально влаштувати дорогу – це мрія, але з технікою Volvo СЕ і знаннями, які ви отримаєте, мрія стане реальністю.
6 листопада 2019, 12.00

СЕМІНАР «ДОСЯГНЕННЯ ІДЕАЛЬНОГО ДОРОЖНЬОГО ПОКРИТТЯ ЗА ДОПОМОГОЮ ТЕХНІКИ VOLVO СЕ»

Місце проведення: червоний конференц-зал, 2-й поверх
Організатор: ТОВ «ЕТС-Київ», ексклюзивний дилер дорожньо-будівельної техніки Volvo CE в Україні
Вхід на семінар вільний

Поділитися в соцмережах