АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

17-й Міжнародний форум АВТОДОРЕКСПО відкрито!

Форум став наймасштабнішим за останні п’ять років за розмірами експозиції та кількістю учасників.
Сьогодні, 6 листопада, розпочав роботу 17-й Міжнародний форум з проектування, ремонту та будівництва автомобільних доріг і мостів АВТОДОРЕКСПО 2019. Форум зібрав рекордну за останні 5 років експозицію – і за масштабами, і за кількістю учасників – і в черговий раз підтвердив свій статус головної події української дорожньої галузі.

Офіційну церемонію відкриття форуму АВТОДОРЕКСПО 2019 відвідали Заступник Міністра інфраструктури Форсюк Наталія Валеріївна, виконувач обов’язків Голови Державного агентства автомобільних доріг України Федоренко Олег Володимирович, ректор Національного транспортного університету Дмитриченко Микола Федорович, директор Державного дорожнього науково-дослідного інституту імені М. П. Шульгіна Безуглий Артем Олександрович.

 

Вітаючи учасників Форуму, Наталія Форсюк нагадала, що на утримання українських доріг наступного року буде виділено рекордні 75 мільярдів гривень, а також відзначила, що дорожня галузь в Україні росте та розвивається – в країні працює більше підрядників, більше постачальників. Виконувач обов’язків Голови Укравтодору Олег Федоренко відзначив більші масштаби виставки АВТОДОРЕКСПО і підкреслив, що ділова активність у галузі зростає відповідно до обсягів фінансування.

На його думку, робота цільового Дорожнього фонду і підрядникам, і замовникам дає впевненість у тому, що галузь працюватиме. Олег Федоренко наголосив, що хороше фінансування вимагає розумного розподілу коштів, тому в Україні мають застосовуватися сучасні технології будівництва доріг, має розвиватися власний потенціал виробництва цементо- й асфальтобетонів.

 

17-й Міжнародний форум з проектування, ремонту та будівництва автомобільних доріг і мостів АВТОДОРЕКСПО можна відвідати з 6 по 8 листопада у виставковому центрі «АККО Інтернешнл». В експозиції розташовані стенди 90 компаній з 8 країн світу, які представляють понад 150 брендів у 32 товарних категоріях. За кількістю учасників і масштабами виставкової площі Форум став рекордним за останні п’ять років.

Поділитися в соцмережах