АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

В Ізмаїлі планують ремонт вулиці Топольної за 3 млн грн

В Ізмаїлі знову хочуть відремонтувати дорогу по вулиці Топольній. Відповідний тендер вже оголосило Управління житлово-комунального господарства Ізмаїльської міськради. Загальна вартість запланованих робіт цього разу складає майже 4 мільйони гривень. Про це свідчить інформація з порталу електронних закупівель Prozorro.
Закупівлю на поточний ремонт дорожнього покриття по вул. Топольна в Ізмаїлі оголосило Управління житлово-комунального господарства міської ради. За документацією, на роботи планують витратити 3 961 571 гривень.
Пропозиції від учасників приймаються до 22 травня, а 27 травня проведуть аукціон у форматі відкритих торгів з особливостями. Усі роботи переможець повинен виконати до 30 липня 2024 року.
Основні роботи, які будуть виконуватися в рамках ремонту: розбирання бортових каменів, укладання нового асфальтобетонного покриття з попереднім укріпленням основи, облаштування узбіччя, ремонт усіх штучних споруд, проведення заходів для організації дорожнього руху.
Раніше ЗМІ повідомляли, що в Ізмаїлі Одеської області оголосили одразу тринадцять тендерів за один день на ремонт доріг. Всі підряди віддали без аукціону, а на роботи витратять понад 600 тисяч гривень. Ще пізніше в місті провели закупівлю на утримання міських доріг. Її оцінили майже у 4 мільйони гривень.

 

Джерело: novyny.live

Поділитися в соцмережах