АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Ексклюзивні прем’єри китайських брендів спецтехніки на стнді «АГСОЛКО Україна»

На виставці АВТОДОРЕКСПО 2021, компанія «АГСОЛКО» представить три окремих експозиції техніки для дорожньо-будівельної галузі. На більше як 300 метрах виставкової площі будуть представлені вже знайомі споживачам зразки техніки, у тому числі бестселери ринку, а також відбудеться одразу декілька українських та навіть європейських прем’єр!

ONE STOP SHOP – концепція побудови бізнесу компанії «АГСОЛКО Україна», тому різноманіття експозиції перевершить сподівання відвідувачів виставки.
Компанія презентує на виставці вантажні автомобілі виробництва корпорації SINOTRUK – SITRAK C7H (преміум-лінійка) та ексклюзивний для українського ринку HOHAN N7G, що вперше був представлений на минулорічній виставці АВТОДОРЕКСПО і протягом року став справжнім бестселером ринку. Загалом, за 9 місяців 2021 року компанія АГСОЛКО поставила різним замовникам по всій території України 200 вантажівок SINOTRUK!
Окремі експозиції будуть присвячені легким комерційним автомобілям. Компанія «АГСОЛКО» лише нещодавно підписала дилерську угоду з корпорацією FAW і вперше представлятиме на виставці вантажівки, цього бренду, в тому числі нові моделі. Супер-прем’єри – і не одна– чекатимуть відвідувачів на окремому стенді JAC.
Цікавою і різноманітною буде експозиція спецтехніки. На виставці можна буде побачити різноманітну техніку CHANGLIN, СHL та EVERUN, яка успішно працює в різних галузях господарства України.
І ще одна перлина експозиції «АГСОЛКО» – БРУТАЛЬНИЙ ПІКАП – створений на основі офіційних авто китайської армії. Машина підійде як для промислового, так і для особистого використання.
Компанія «АГСОЛКО Україна» є одним із найпотужніших постачальників різноманітної спецтехніки та комерційних автомобілів виробництва Китаю. У портфелі компанії є техніка визнаних китайських брендів: SINOTRUK, JAC, CHANGLIN, CHL, EVERUN, YTO тощо. За окремими напрямами «АГСОЛКО» має статус ексклюзивного імпортера і активно працює щодо розширення і вдосконалення модельного ряду пропонованої техніки, забезпечує клієнтів повним необхідним переліком запасних частин до техніки та обладнання, надає повний технічний супровід. Також компанія постачає техніку і запчастини під власною торговою маркою ВigВug.

Поділитися в соцмережах