АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Форум АВТОДОРЕКСПО 2021 відбудеться у заплановані дати!

Шановні учасники та гості виставки!

Оргкомітет АВТОДОРЕКСПО 2021 повідомляє: виставка відбудеться у намічені раніше дати та у звичному офлайн форматі: 10-12 листопада 2021 року у ВЦ КиївЕкспоПлаза (Київська область, с. Березівка).

За результатами позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, у Київській області встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки з 00 години 00 хвилин 30 жовтня 2021 року.

Відповідно до вимог Постанови КМУ №1236 від 09.12.2020 року (з урахуванням змін, внесених 20.10.2021 року) виставка буде проведена за умови наявності в усіх учасників і відвідувачів (крім осіб, які не досягли 18 років) будь-якого із наведених документів:
– негативного результату тестування на COVID-19 методом ПЛР або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більш як за 72 години до відвідування заходу;
– документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації;
– міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою однодозної вакцини або двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені ВООЗ до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях;
– негативного результату тестування методом ПЛР або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).

Організатор звертає увагу на наведені вище вимоги та просить усіх учасників (представників від учасників, які працюватимуть на виставці) мати при собі необхідні документи.

Додатково повідомляємо, що організатор виставки – ТОВ «АККО ІНТЕРНЕШНЛ» – забезпечить можливість безкоштовного проведення у місці проведення виставки експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2 для осіб, які не матимуть належних документів.

Поділитися в соцмережах