АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Мобільна гусенична дробарка RC150T на дистанційному керуванні

Компанія RubbleCrusher представила свою нову мобільну гусеничну дробарку RC150T. Вона підійде для малих і середніх компаній, які мають потребу переробляти будівельні та демонтажні матеріали безпосередньо на робочих майданчиках, але не потребують великої дробарки.
RC150T працює за допомогою дистанційного керування і може подрібнювати каміння, бетон та інші матеріали з розміром фракції від 1 до 4 см. Її продуктивність переробки стноавить від 5,5 до 55 тонн на годину, залежно від матеріалу. Розмір вихідного матеріалу можна регулювати гідравлічно.
RC150T важить близько 3,2 тонн. Завдяки компактним розмірам дробарку можна легко транспортувати та переміщати на робочі майданчики – її можна буксирувати за допомогою причепа самостійно або за допомогою міні-екскаватора.
Шасі дробарки базується на гумових гусеницях, які дозволяють без пошкоджень пересуватися дорогами, тротуарами та під’їздами. RC150T працює на 38-сильному двигуні Yanmar Tier 4 Final.
Оператор екскаватора або міні-навантажувача може використовувати бездротовий пульт дистанційного керування з кабіни або підключити його до дробарки для керування машиною.

 

Джерело: specmachinery.com.ua

Поділитися в соцмережах