АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Мости, які добудують і відремонтують в першу чергу

Державне агентство автомобільних доріг України («Укравтодор») вважає, що в 2020 році пріоритетними для ремонту і будівництва будуть мостові переходи в Запоріжжі, Миколаєві та Кременчуці.
Про це заявив глава «Укравтодору» Олександр Кубраков на презентації планів роботи відомства «Дороги UA 2020».
«У будівництві мостів є три пріоритети. Це запорізькі мости, зараз тендери проходять. Є два інших великих проекти. Це місто Миколаїв. У ньому є існуючий міст (Південнобузький – ред.), який ми, «Укравтодор», забираємо на баланс з балансу міської адміністрації. І є в Миколаєві проект співпраці з японським агентством JICA. І я сподіваюся, що в цьому напрямку в цьому році також буде прорив, тому що, наскільки мені відомо від колег, японська сторона вже підтвердила і надіслала проект кредитної угоди», – зазначив Кубраков.
«Є місто Кременчук, в якому також складна ситуація з існуючим мостовим переходом в місті. Він також не на балансі «Укравтодору».
Проектується також новий міст поряд з містом, але ми детально вивчаємо додаткові можливості, що можна зробити з існуючим мостовим переходом, бо ми розуміємо, що місто не можна просто залишити, просто побудувавши в 30 кілометрах поруч з існуючим мостом, тому що там є міський транспорт і це соціально неможливо зробити », – додав він.

Джерело: Finance.ua

Поділитися в соцмережах