АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

На Харківщині відновлюють шляхопровід у Чугуївському районі

У Чугуївському районі на Харківщині тривають роботи з відновлення мостового переходу, які Держагентство відновлення та розвитку інфраструктури планує завершити літом.
Про це у Телеграмі повідомила пресслужба Держагентства, передає Укрінформ.
«Продовжуємо активну роботу над відновленням мостів на Харківщині. Влітку цього року плануємо повністю відновити рух транспорту по шляхопроводу Чугуївського району», – йдеться в повідомленні.
В Агентстві наголошують, що цей міст є стратегічно важливим об’єктом, який необхідно відновити для оптимізації маршрутів госпітальєрів та перевезення військового та гуманітарного вантажу.
Наразі вже завершено демонтаж зруйнованих прогонових будов та опор споруди, встановлено нові опори та монолітну залізобетонну плиту.
Також проведені роботи з гідроізоляції шляхопроводу та водовідведення, укладене асфальтобетонне покриття та встановлене огородження.
Загалом в області відновлювальні роботи тривають на 19 об’єктах, що були зруйновані під час окупації російськими військами. На ще кількох мостах роботи не розпочинаються через постійну загрозу обстрілів та близькість до кордону з росією та лінії зіткнення.

 

Джерело: ukrinform.ua

Поділитися в соцмережах