АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

У вересні-жовтні Укравтодор ремонтував дороги звільненої Харківщини

У вересні-жовтні регіональні служби Укравтодору уклали угоди на ремонт доріг і мостів на 2 мільярди гривень. З них 0,8 млрд грн припало на Харківську область, повідомляється в системі «Прозорро».
Всі ці підрахунки не включають підряди на ремонт місцевих доріг, які у своїх областях укладають облдержадміністрації та мерії. Це тільки замовлення Укравтодору.
Найбільший підряд вартістю 342 млн грн передбачав аварійний ремонт доріг Р-78 та Т-21-10 в напрямку з Харкова до звільненого Ізюму.
Решта підрядів по Харківщині також стосуються робіт «з термінового усунення аварійних ситуацій, які виникли в результаті непрогнозованих руйнувань» автомобільних доріг та мостів, та наведенню тимчасових переправ.
У Дніпропетровській області пріоритет віддано додатковим роботам з будівництва траси М-04 поруч з обласним центром, який знаходиться далеко від лінії фронту. Підрядник уклав угоди на це будівництво ще до вторгнення, але зараз знадобились додаткові роботи на двох ділянках дороги довжиною 1,5 км і 1,2 км на загальну суму 162 млн грн.

 

Джерело: nashigroshi.org

Поділитися в соцмережах