АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

У Києві відремонтують два шляхопроводи

Комунальне підприємство «Київавтошляхміст» оголосило два тендери на ремонт столичних шляхопроводів.
Ремонт шляхопроводу на вул. Камишинській (через залізничні колії станції «Заводська») – на всі протиаварійні заходи планується витратити 62 млн. 905 тис. 325 грн.
Потрібно буде посилити проміжні опори мосту, зміцнити конуси, замінити асфальтове покриття на проїжджій частині шляхопроводу і нанести на нього дорожню розмітку, поставити бар’єрну огорожу, прокласти труби системи дренажу і відремонтувати сходи. Також планується облаштувати переїзд через залізничну колію (замінити рейки і шпали), поставити переїзні світлофори і нові дорожні знаки. У техзавданні уточнюється, що ремонт мосту потрібно закінчити до грудня 2023 р.
Ремонт шляхопроводу тунельного типу біля пасажирської платформи «Зеніт» обійдеться в 61 млн. 737 тис. 653 грн.
Передбачено ремонт мостового полотна (включаючи платформу з боку вул. Кирилівської та ст. М. «Почайна»), укладання асфальту на проїжджій частині і тротуарах, монтаж перильного і бар’єрного огородження, пристрій деформаційних швів, прокладка труб системи дренажу, ремонт опор і підпірних стін , а також фарбування залізобетонних поверхонь шляхопроводу. На період виконання робіт на ділянці поставлять дорожні знаки, тимчасове огородження та освітлення. Весь комплекс робіт також планується виконати до кінця 2023 р.

 

Джерело: dengi.informator.ua

Поділитися в соцмережах