АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

У Києві побудують кільцеві розв’язки за гроші ЄІБ

«Київавтодор» має намір замінити шість великих перехресть більш безпечними круговими розв’язками. Про це стало відомо з повідомлення Київради.
За словами заступника голови КМДА Олександра Густєлєва, роботи будуть частково фінансуватися Європейським інвестиційним банком в рамках проекту «Підвищення безпеки автомобільних доріг в містах України».
«У співпраці з міжнародними партнерами комунальна корпорація« Київавтодор» планує реконструкцію шести перехресть з облаштуванням на них кругових розв’язок. Акцент буде зроблений на перехрестях житлових вулиць, на яких надмірний і невпорядкований простір проїжджої частини», – сказано в повідомленні КМДА.
Планується, що такі розв’язки з’являться на перехрестях:
вул. Ахматової та вул. Драгоманова;
вул. Ахматової та вул. Урлівської;
вул. Вишгородської, проспекту Правди і вул. Івашкевича;
вул. Братиславської і Лісового проспекту;
просп. Алішера Навої та вул. Курнатовського;
вул. Харченко та вул. Промислової.
Також, у Києві вже будують кільцеві розв’язки малого радіусу. У минулому році таке перехрестя з’явилось на перетині з’їзду з проспекту Соборності, вулиці Тампере й дороги-дублера проспекту Соборності. Також кільцевий перетин малого радіусу є на вул. Труханівській.
Крім цього, за словами Густєлєва, зараз закінчуються роботи на вулиці Професора Підвисоцького біля лікарні №12, а найближчим часом розпочнуться роботи на перехресті вул. Миколи Кибальчича і місцевого проїзду проспекту Романа Шухевича.

 

Джерело: dengi.informator.ua

Поділитися в соцмережах