АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

У Львові збудують новий міст між вулицями Шевченка і Ковча

У Львові збудують новий міст на вулиці Омеляна Ковча, який з’єднує місто з мікрорайоном Рясне. Міст, який є зараз, визнали аварійним. За результатами обстеження його віднесли до п’ятої та найвищої категорії аварійності – дефектний.
Про це розповів на брифінгу директор міського департаменту мобільності Олег Забарило. За його словами, старий міст є на балансі «Укрзалізниці», Його збудували у 1888 році.
«Функціонувати найближчим часом в такому форматі ще якийсь час він може звичайно, але в майбутньому, мабуть, все-таки ні, потребує капітального ремонту. Є розроблений проєкт і погоджена експертиза в кінці вересня для будівництва нового шляхопроводу поруч з існуючим», – каже Олег Забарило.
Директор «Львівавтодору» Микола Власюк розповів, що зведення нового мосту коштуватиме 114 мільйонів гривень.
«Зараз йдуть погодження процедури закупівлі по даному проєкту. Орієнтуємося з п’ятниці до вівторка на оголошення процедури. Залежно від кількості учасників, які братимуть участь в закупівлі, підписання договору з переможцем відбудеться десь на початку грудня. Тоді вже розпочинаємо: дозволи, початок будівельних робіт», – говорить Микола Власюк.

 

Джерело: suspilne.media

Поділитися в соцмережах