АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

У чотирьох районах Закарпаття тривають ремонти доріг

У Закарпатській області триває відновлення мережі доріг місцевого значення – на Ужгородщині, Хустщині, Тячівщині, Рахівщині.
Перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький розповів, що підрядна організація розпочала ремонт покриття в межах автошляху Іршава – Лоза. Фрезування старого покриття та влаштування вирівнювального шару асфальтобетону зараз проводять у селі Лоза Іршавської громади.
За словами Мирослава Білецького, в Ужгородському районі дорожники відновлюють обхід села Глибоке. Торік вдалося відновили частину дороги місцевого значення – об’їзд села Глибоке. Цьогоріч планують ліквідувати ямковість на решті ділянки.
У межах експлуатаційного утримання відремонтували частину автошляху в селі Нересниця в межах автомобільної дороги Нересниця – Тарасівка. Також завершився ямковий ремонт автошляху Рахів – Богдан – Луги, зокрема і в межах Богданської територіальної громади.
«Наступним етапом стане ремонт покриття окремими картами ще на кількох ділянках цієї дороги», – прокоментував перший заступник голоси Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

 

Джерело: pmg.ua

Поділитися в соцмережах