АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

У Чернівцях на ремонт доріг у 2023 році витратять 320 млн грн

укладання асфальтуУ Чернівцях цьогоріч на капітальний ремонт доріг планують витратити 150 мільйонів гривень, на поточний – 170 мільйонів гривень. Капремонти, які почали торік, мають завершити до травня, цьогорічні роботи – до серпня. Про це повідомили у департаменті інфраструктури міської ради.
Цього року планують, зокрема, закінчити капремонт на вулицях Рівненській, Хотинській, Богуна та Жуковського. Також провели тендер на ремонт частини вулиці Кармелюка (від Буковинської до Кобилиці) та проводять торги щодо ділянки вулиці Щербанюка (від Небесної Сотні та Головної).
«Ці вулиці є магістральними та об’їзними, там багато транспорту. Відремонтувавши ці дороги, ми розвантажимо центральні вулиці – Головну, Героїв Майдану та Руську» – розповіли в міськраді.
Також планують оголосити тендери на ремонт вулиць Буковинської, Ярошинської, Чернишевського, Кобилиці, Орлика, Головної та Південно-Кільцевої.
Для ремонту вулиць Заводської та Сторожинецької раніше планували звернутися за фінансуванням з держбюджету. Втім цього не робитимуть через воєнний стан. Натомість на цих вулицях можливо проведуть поточний ремонт.

 

Джерело: suspilne.media

Поділитися в соцмережах