АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Завод спецтехніки «Техкомплект» почав виробляти зерновози

Двадцять чотири роки виробництва – це досвід, який не зламати жодним форс-мажором, включаючи бойові дії! Український завод «Техкомплект» продовжує працювати на своїх виробничих базах у Києві й Полтаві та виготовляти автовишки, автокрани, крани-маніпулятори, автопаливозаправники та інші види навісного обладнання. Компанія також має власну технічну базу для гарантійного та післягарантійного обслуговування, потужності якої наразі навіть нарощує.
Завод «Техкомплект» добре відомий комунальникам і дорожникам. Проте, відповідаючи на виклики часу, компанія відкрила новий напрямок діяльності і запустила виробництво зерновозів AGRiLine з великим обсягом завантаження. Вони можуть монтуватися на вантажні шасі або напівпричепи та причепи, у тому числі, і алюмінієві.
Зерновоз MEGA Koshmanivets з лінійки AGRiLine призначений для АПК України, кузов має розвантаження назад і праворуч, обсяг завантаження сільськогосподарськими культурами розрахований на 35 кубометрів. Що ж до вантажопідйомності, то рекомендується завантажувати до 20 тонн. Кузов опціонально комплектується покриттям тентів для захисту вантажів, що перевозяться.
Виробництво зерновозів AGRiLine пройшло всі необхідні випробування та сертифіковано українськими нотифікаційними органами. Купуючи зерновоз, покупець отримає всі необхідні дозвільні документи для безпроблемної реєстрації готового спецавтомобіля та негайної експлуатації.
Наразі «Завод спецтехніки «Техкомплект» формує портфель замовлень на 2023 рік. З усіх питань можна звертатися до відділу продажу +38 067 700 4371 (прямий контакт з провідним менеджером), 0 800 300 730 (безкоштовна лінія для всіх мобільних операторів України).

Поділитися в соцмережах